30/08/2022

Μετά από 17 έτη συνεχών επιτυχιών στον τομέα των αειφόρων καυσίμων και υπηρεσιών, με επίκεντρο την ηγετική θέση της Verd και της θυγατρικής της ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΔΙ Α.Ε. στην παραγωγή βιοντήζελ από απόβλητα και την αγορά πρώτης ύλης (τηγανέλαια και ζωικά λίπη) στην Ελλάδα, οι μέτοχοι της Ελίν Verd συμφώνησαν χθες 29.08.2022 να μεταβιβάσουν το σύνολο των μετοχών της στον όμιλο Motor Oil.

Η απόφαση αυτή ελήφθη, αφού κρίθηκε ότι η συνεχόμενη ανάπτυξη και κερδοφορία της εταιρείας θα μπορούσε να εξασφαλιστεί με τον καλύτερο τρόπο υπό την αιγίδα και με την υποστήριξη ενός πολύ μεγαλύτερου ομίλου με τις ίδιες στρατηγικές επιδιώξεις στην μετάβαση στην πράσινη ενέργεια.

Η συμφωνία τελεί υπό την αίρεση της έγκρισης από τις εποπτικές αρχές.

Η Verd θα συνεχίσει να λειτουργεί και να αναπτύσσεται, με την ίδια επιτυχημένη οργανωτική δομή διατηρώντας την επιχειρησιακή της αυτονομία, αλλά και την εταιρική κουλτούρα, αρχές και στρατηγική, προς όφελος του προσωπικού της και των μετόχων της.

Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies. Πατώντας “Αποδοχή” δίνετε τη συναίνεσή σας για αυτό. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών ΔεδομένωνΑποδοχή