Μονάδα παραγωγής βιοντήζελ Verd

Με την εφαρμογή διεθνούς τεχνολογίας αιχμής στην κατασκευή, λειτουργία και σε όλη την παραγωγική διαδικασία του εργοστασίου, σε συνδυασμό με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας, που εφαρμόζεται σε όλα τα στάδια παραγωγής και διακίνησης, η Verd εξασφαλίζει την παραγωγή και διάθεση στους καταναλωτές ελληνικού βιοντήζελ άριστης ποιότητας. Οι εγκαταστάσεις της μονάδας παραγωγής μεθυλεστέρων λιπαρών οξέων (βιοντήζελ) της Verd βρίσκονται στην Β’ Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) Βόλου.

Η συνολική ισχύς του υφιστάμενου μηχανολογικού εξοπλισμού ανέρχεται σε 1400 kW και η μέγιστη δυναμικότητα της μονάδας ετησίως με συνεχή λειτουργία είναι 80.000 tn βιοντήζελ.

Η μονάδα διαθέτει οπτικοποιημένο σύστημα ελέγχου της παραγωγικής διαδικασίας. Τεχνικά δεδομένα της διαδικασίας (θερμοκρασίες, παροχές, στάθμες κ.λ.π.) αναπαρίστανται στην οθόνη και αποθηκεύονται και από τις απεικονίσεις δίνεται η δυνατότητα έναρξης και λήξης της λειτουργίας των μηχανημάτων, μηχανών, κινητήρων, καθώς και επίβλεψης όλων των λειτουργιών της μονάδας.

00

ΚΙΛΑ CO2 ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ

Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies. Πατώντας “Αποδοχή” δίνετε τη συναίνεσή σας για αυτό. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών ΔεδομένωνΑποδοχή